ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Hatósági vezetők találkozója

2015.09.28

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség 59. közgyűlésének margóján került sor a hatósági vezetők kétnapos találkozójára. 2015. szeptember 16-án a radioaktív anyagok és létesítmények védettségéhez kapcsolódó hatósági kihívásokról, míg szeptember 17-én az atomerőművek öregedés-kezeléséről és hosszú távú üzemeltetéséről tárgyaltak a hatóságok magas rangú képviselői, köztük az OAH két főigazgató-helyettese: Horváth Kristóf és Hullán Szabolcs.


Az Országos Atomenergia Hivatal elismertségét jól mutatja, hogy az eredmények bemutatására és a vita megindítására hazánkat is felkérték. A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség főigazgató-helyettesének és igazgatójának megnyitóját, valamint az Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Hatósága vezetőjének előadását követően Horváth Kristóf, az OAH főigazgató-helyettese előadását hallgathatták meg a résztvevők.

Horváth Kristóf bemutatta a hazai eredményeinket és terveinket, kiemelte a hatósági felügyelet hatékony működtetésével összefüggő kihívásokat. Előadását ide kattintva érheti el.Facebook megosztás

Kapcsolódó dokumentumok