ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Főigazgatói elismerés az OAH három munkatársának

2016.12.20

A sokéves szakmai teljesítményt elismerve Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója dicséretben részesítette Répánszki Rékát, Stefánka Zsoltot és Temes Krisztinát.


Répánszki Réka nukleáris biztonsági felügyelő a 2016. évben több olyan létesítményi szintű munkacsoportot is vezetett, melyek az OAH szempontjából kiemelkedőek. Ezek közé tartozik az Időszakos Biztonsági Felülvizsgálat előkészítése, a Paksi Atomerőmű 2016. évi átfogó ellenőrzése, továbbá a Vegyészeti Mintavételi és Mérőrendszer rekonstrukció engedélyezése és ellenőrzése. Munkáját lelkiismeretesen, példamutatóan, kimagasló precizitással és szakmai hozzáértéssel végzi.

Stefánka Zsolt a Fizikai-védelmi és Nukleáris Biztosítéki Osztály vezetőjeként évek óta sikeresen koordinálja az OAH hatósági felügyeleti munkáját a nukleáris védettség és a non-proliferáció területén. Példamutató munkájával és vezetői magatartásával nagyban hozzájárult a hatósági munka sikeres átvételéhez a sugárvédelem területén is, ahol az általa vezetett osztály eredményesen végzi a 2016-ban jelentősen megnövekedett hatósági engedélyezési munkát. Kiváló szakmai és vezetői munkája mellett még emberi tulajdonságai miatt is elismerésnek örvend a kollégák körében.

Temes Krisztina az OAH pénzügyi és számviteli ügyintézőjeként feladatait magas színvonalú szaktudással és szorgalommal látja el. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően 2014-ben közigazgatási tanácsadói címben részesült. Megbízhatósága és pontos munkája elismerését jelenti a most kapott főigazgatói dicséret.

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás