ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Meghívó a budapesti „Atomenergiáról – mindenkinek” című konferenciára

2015.03.23

Az Országos Atomenergia Hivatal a TIT Stúdió Egyesülettel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen 2015. április 17-én ismeretterjesztő konferenciát rendez „Atomenergiáról – mindenkinek” címmel. Az immár tizenhatodik alkalommal sorra kerülő regionális konferencián neves előadók tekintik át azokat a nukleáris kérdésekhez kapcsolódó területeket, amelyek gyakran előfordulnak a médiában és érdekelhetik a lakosságot.


A konferenciával párhuzamosan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Mecsekérc Zrt. kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A Magyar Nukleáris Társaság a szünetben műszeres bemutatót tart, ahol a résztvevők az atomenergia alkalmazásáról beszélgethetnek a szakemberekkel.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Q épület, Q-II előadóterem (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.).

A részvétel ingyenes, azonban regisztráció szükséges. Jelentkezni 2015. április 8-ig (szerda) a jelentkezési lap visszaküldésével lehet. A konferencia programját itt érheti el.Facebook megosztás

Kapcsolódó dokumentumok