ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Hírek

Elhunyt dr. Rónaky József, az OAH nyugalmazott főigazgatója

2022.01.05

Elhunyt dr. Rónaky József Elhunyt dr. Rónaky József

Őszinte részvéttel tudatjuk, hogy 2022. január 5-én elhunyt dr. Rónaky József, az Országos Atomenergia Hivatal nyugalmazott főigazgatója, a hazai nukleáris szakma kiemelkedő és meghatározó egyénisége. Mintegy másfél évtizedig, 1999-től 2013-ig állt az OAH élén, továbbá számos hazai és nemzetközi szakmai szervezetben töltött be különféle tisztségeket. A hivatal saját halottjának tekinti, osztozunk a gyászoló család fájdalmában.

Tovább olvasom »

Új munkatársat keres az OAH magyar-angol-orosz tolmács-fordító álláshelyre

2022.01.05

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Az Országos Atomenergia Hivatal munkatársat keres magyar-angol-orosz tolmács-fordító álláshelyre. A tolmács-fordító feladata lesz többek között az írásos anyagok fordítása, szinkrontolmácsolás, tolmácsolás, nyelvi lektorálás, nemzetközi kapcsolatokban való aktív részvétel.

Tovább olvasom »

Esemény az Izotóp Intézet Kft. telephelyén

2022.01.14

Közlemény Közlemény

Egy sugárforrás a védelmét ellátó konténer gyenge védelmű részébe került, ami miatt megemelkedett a sugárzási szint. A szükséges védelmi intézkedéseket megtették, a személyi dózismérők nem mértek a megengedett dóziskorláton felüli sugárterhelést, a lakosság és a környezet nem volt veszélyben.

Tovább olvasom »

Kádár Andrea Beatrix az OAH elnöke

2022.01.03

Elnök Elnök

2022. január 1-jei hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök kinevezte Kádár Andrea Beatrixet az Országos Atomenergia Hivatal elnökévé kilenc éves időtartamra. A kinevezésre az OAH január 1-től életbe lépő új jogállása miatt volt szükség.

Tovább olvasom »

Tervezett karbantartás a Paksi Atomerőmű 4. blokkján

2022.01.03

Paksi Atomerőmű Paksi Atomerőmű

2022. január 4-én hajnalban megkezdődik a Paksi Atomerőmű 4. blokkjához tartozó villamos berendezés szénkefecseréje. A karbantartás ideje alatt a blokk 50 %-os teljesítménnyel üzemel. A blokk biztonsága nincsen veszélyeztetve, a tevékenységnek környezetre gyakorolt hatása nincs. A karbantartás a szabályok betartásával, a rendszerirányítóval (MAVIR) egyeztetve zajlik. Az érintett blokkot a vonatkozó ütemterv szerint még aznap este visszaállítják névleges teljesítményre.

Tovább olvasom »

Események

2021.11.30
VVER Hatósági Fórum

2021.11.24
ENSREG plenáris ülés

2021.11.16
Osztrák-magyar kétoldalú online találkozó

2021.09.20
65. NAÜ-közgyűlés Bécsben

Eseménynaptár

Nemzetközi Atomenergia Ügynökség rendezvényei

Eseménynaptár

Jelentkezés nemzetközi eseményekre

Jelentkezés

A Paksi Atomerőmű aktuális üzemi adatai

Megtekintés

A Budapesti Kutatóreaktor aktuális üzemi adatai

Megtekintés

Háttérsugárzási adatok

Megtekintés