ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Hirdetmények

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény közzététele a P2-HA0008 számú határozattal kiadott telephelyengedély időbeli hatályának meghosszabbítása tárgyú közigazgatási hatósági eljárásban

2021.12.03

Az Országos Atomenergia Hivatal (a továbbiakban: OAH) Paks II Atomerőmű Zrt. kérelmére „A P2-HA0008 számú határozattal kiadott telephelyengedély időbeli hatályának meghosszabbítása” tárgyú, OAH-2021-009148/2021 ügyszámú közigazgatási hatósági engedélyezési eljárást indított. Az érvényes jogszabályok szerint erről értesíteni kell minden ismert ügyfelelet. Az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény 11/A. § (1b) bekezdése alapján az OAH a kérelmezővel elektronikus úton, az eljárásban részvevő egyéb ügyfelekkel hirdetményi úton tart kapcsolatot. Ennek alapján az eljárás megindításáról szóló hirdetmény elérhető az OAH hirdetőtábláján, az OAH honlapján (www.haea.gov.hu), valamint a központi ügyintézési portálon (http://hirdetmeny.magyarorszag.hu) és Paks Város Polgármesteri Hivatala (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) hirdetőtábláján is.

Tovább olvasom »

Feljegyzés Feljegyzés

Elektronikus közmeghallgatás feljegyzése az RHK Kft. „Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) létesítési engedély iránti kérelme” tárgyú eljáráshoz kapcsolódóan

2021.09.03

Az Országos Atomenergia Hivatal elektronikus közmeghallgatást tartott a nyilvánosság és a közigazgatási hatósági eljárás ügyfelei számára a véleményük és észrevételeik megismerése érdekében a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. „Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) létesítési engedély iránti kérelme” tárgyú, OAH-2021-04830/2021ügyszámú hatósági eljárásban. Az elektronikus közmeghallgatás során 2021. augusztus 11. és 2021.augusztus 17. között e-mailben küldhettek az érdeklődők kérdéseket, észrevételeket és véleményeket az ügyhöz kapcsolódóan.

Tovább olvasom »

Hirdetmény Hirdetmény

Hirdetmény közzététele eljárás megindításáról az RHK Kft. NRHT létesítési engedély iránti kérelme tárgyában

2021.06.29

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. kérelmet nyújtott be az Országos Atomenergia Hivatalhoz a kis és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezését végző Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló létesítési engedélye iránt, melynek elbírálására az OAH közigazgatási hatósági eljárást indított. A hatályos jogszabályok szerint az eljárás megindításáról hirdetmény útján kell értesíteni az ügyfeleket. A hirdetmény elérhető Bátaapáti község Polgármesteri Hivatala (7164 Bátaapáti, Petőfi utca 4.) hirdetőtábláján, az OAH székházának (1036 Budapest, Fényes Adolf u. 4.) portáján kihelyezett hirdetőtáblán, valamint az OAH honlapján (www.haea.gov.hu) és a közigazgatási hirdetmények oldalán (http://hirdetmeny.magyarorszag.hu).

Tovább olvasom »