ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Hírek

Értesítés elektronikus közmeghallgatásról

2021.03.04

Értesítés elektronikus közmeghallgatásról Értesítés elektronikus közmeghallgatásról

Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) elektronikus közmeghallgatást tart a nyilvánosság és a közigazgatási hatósági eljárás ügyfelei számára a véleményük és észrevételeik megismerése érdekében „A paksi telephelyen létesítendő 5. és 6. atomerőművi blokkok létesítési engedély kérelmének elbírálása” tárgyú, OAH-2020-04607/2020 ügyszámú hatósági eljárásban. A véleményezési, kérdezési peridódus 2021. március 4-től 2021. március 18-án éjfélig tart. (A jogszabályok jelenleg csak elektronikus formában teszik lehetővé közmeghallgatás megtartását.)

Tovább olvasom »

Villamos berendezés javítása a Paksi Atomerőmű 2. blokkján

2021.03.03

Paksi Atomerőmű Paksi Atomerőmű

2021. március 3-án 0:00 órától a Paksi Atomerőmű 2. blokkját 50%-kal leterhelték generátor olajrendszeri meghibásodás javításának idejére. A blokk biztonsága nincsen veszélyeztetve, a tevékenységnek környezetre gyakorolt hatása nincs. A művelet a szabályok betartásával, a rendszerirányítóval (MAVIR) egyeztetve zajlik.

Tovább olvasom »

Belügyminiszteri elismerés az OAH munkatársának

2021.03.02

Fotó: Szőke Péter - BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Fotó: Szőke Péter - BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter az Országos Atomenergia Hivatal munkatársát, Siklósi András Gábor nukleáris biztonsági felügyelőt innovatív javaslataiért, valamint hatékony és eredményes munkájáért a katasztrófakockázatok értékelése terén a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérem elismerésben részesítette.

Tovább olvasom »

Hirdetmény a Paks II. Atomerőmű Zrt. kérelmére indult eljárásban hozott döntésről

2021.03.02

Hirdetmény Hirdetmény

Az Országos Atomenergia Hivatal határozatot hozott a Paks II. Atomerőmű Zrt. kérelmére indult, a P2-HA0029 számú, az Erőmű Beruházási Központ módosított építési engedélye időbeli hatályának meghosszabbítására vonatkozó engedélyezési eljárásában. Az eljárás a 208/2015. (VII. 23.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyben meghozott döntést az OAH hirdetményi úton közli.

Tovább olvasom »

Új munkatársat keres az OAH felügyelő álláshelyre

2021.02.18

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Az új munkatársak feladata lesz az atomenergia védett és biztonságos felhasználásának műszaki felügyelete, valamint a jogszabályok által meghatározott hatósági tevékenységek ellátása.

Tovább olvasom »

Események

2021.03.04
Elektronikus közmeghallgatás

2021.01.20
Elektronikus közmeghallgatás

2021.01.19
Évindító elektronikus sajtótájékoztató

2020.11.16
NAÜ-kormányzótanácsi ülés

Eseménynaptár

Nemzetközi Atomenergia Ügynökség rendezvényei

Eseménynaptár

Jelentkezés nemzetközi eseményekre

Jelentkezés

A Paksi Atomerőmű aktuális üzemi adatai

Megtekintés

A Budapesti Kutatóreaktor aktuális üzemi adatai

Megtekintés

Háttérsugárzási adatok

Megtekintés