ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Hírek

NAÜ-kormányzótanácsi ülés online

2020.12.01

Forrás: IAEA Forrás: IAEA

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség Kormányzótanácsának rendes ülését teljes egészében virtuális formában tartották 2020. november 16. és 20 között. Magyarország 2019 óta a Kormányzótanács tagja, így három képviselőt delegálhatott az online találkozóra.

Tovább olvasom »

Igazgatási szünet az OAH-nál

2020.11.30

Igazgatási szünet Igazgatási szünet

Az Országos Atomenergia Hivatal 2020. december 19-től 2021. január 4-ig igazgatási szünetet tart a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvényben foglaltaknak megfelelően. Az igazgatási szünet alatt az OAH elektronikus ügyintézési portálján keresztül folyamatos az iratbefogadás.

Ezúton kívánunk minden partnerünknek, valamint a honlapunkra látogatóknak boldog, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt!

Tovább olvasom »

Tervezett karbantartás a Paksi Atomerőmű 4. blokkján

2020.11.26

Paksi Atomerőmű Paksi Atomerőmű

2020. november 27-én hajnalban megkezdődik a Paksi Atomerőmű 4. blokkjához tartozó villamos berendezés szénkeféjének cseréje. A karbantartás ideje alatt a blokk 50 %-os teljesítménnyel üzemel. A blokk biztonsága nincsen veszélyeztetve, a tevékenységnek környezetre gyakorolt hatása nincs. A karbantartás a szabályok betartásával, a rendszerirányítóval (MAVIR) egyeztetve zajlik. Az érintett blokkot a vonatkozó ütemterv szerint előreláthatólag fél nap múlva állítják vissza névleges teljesítményre.

Tovább olvasom »

A Paksi Atomerőmű fizikai védelmi gyakorlata

2020.11.26

fizikai védelmi gyakorlat fizikai védelmi gyakorlat

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a 2020. november 30-i héten fogja megtartani az éves fizikai védelmi gyakorlatát a hatóságok felügyelete mellett.

Tovább olvasom »

Hogyan haladnak a Paks II-höz kapcsolódó OAH-s eljárások?

2020.11.25

Forrás: www.paks2.hu Forrás: www.paks2.hu

Számos hírben megjelent, hogy a Paks II. Atomerőmű Zrt. megkapta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH) a létesítési engedélyt. Ennek apropóján röviden beszámolunk az Országos Atomenergia Hivatal létesítési engedélyezési eljárásáról, illetve a Paks II-höz kapcsolódó egyéb eljárásokról. Összegezve az új atomerőművi blokkok engedélyezésének aktuális helyzetét: zajlik a létesítésiengedély-kérelem, valamint a fizikai védelmi terv elbírálása, számos kisebb engedélyt adtunk ki, továbbá megkezdődött a létesítésiengedély-kérelem alapját képező Előzetes Biztonsági Jelentés nemzetközi szakértői vizsgálata.

Tovább olvasom »

Események

2020.11.16
NAÜ-kormányzótanácsi ülés

2020.09.21
64. NAÜ-közgyűlés Bécsben

2020.06.08
Elektronikus közmeghallgatás

2020.01.23
Évindító sajtótájékoztató

Eseménynaptár

Nemzetközi Atomenergia Ügynökség rendezvényei

Eseménynaptár

Jelentkezés nemzetközi eseményekre

Jelentkezés

A Paksi Atomerőmű aktuális üzemi adatai

Megtekintés

A Budapesti Kutatóreaktor aktuális üzemi adatai

Megtekintés

Háttérsugárzási adatok

Megtekintés