ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Miniszteri Elismerő Oklevél az OAH két munkatársának

2017.10.27
Forrás: www.kormany.hu Forrás: www.kormany.hu

Nemzeti ünnepünk, Október 23-a alkalmából az Országos Atomenergia Hivatal két munkatársa, Tóth Erika és Wéber Tamás Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott, amelyet Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter adott át.


Tóth Erika 1998. óta dolgozik az Országos Atomenergia Hivatal Gazdasági és Humánpolitikai Főosztályán. Feladatkörébe tartoznak a házi pénztár kezelésével, valamint a leltározással kapcsolatos feladatok. Egyénisége és rátermettsége, valamint szakmai felkészültsége kiváló. Önbizalmával és akaraterejével a nehézségeket mindig igyekszik megoldani. A kollégákkal, valamint a társ szervezetekkel jó kapcsolatot igyekezett kialakítani és ápolni. Munkáját mindig körültekintően végzi. Lelkiismeretes, lényegre törő, önmagával és másokkal szemben is az igényesség jellemezi. Emberileg és szakmailag is mindig számíthatnak rá. Céltudatos munkájával, szerény magatartásával kivívta kollégái elismerését. Azon kevesek egyike, akik hivatásuknak és egyben örömforrásnak is tekintik munkájukat.

Wéber Tamás 2010. óta dolgozik az Országos Atomenergia Hivatalban, minősítése rendszeresen kiváló eredményű. Energetikai és villamosmérnökként munkaköri feladatait magas színvonalon látja el, munkáját lelkiismeretesség, megbízhatóság jellemzi. Jelentős érdemeket szerzett helyszíni felügyelőként, blokkfelelősként nagy szakmai rálátással rendelkezik a jelenleg üzemelő Paksi Atomerőmű vonatkozásában. Az üzemidő-hosszabbítás, az IRRS-felülvizsgálat, valamint a Reaktorvédelmi rekonstrukció területén kiemelt szerepe volt. Wéber Tamás nem csak szakmai munkájával, hanem emberi kvalitásával is nagyban hozzájárul az OAH-ban végzett magas színvonalú szakmai munka megtartásához. Ez a kitüntetés méltó módon ismeri el a nukleáris területen nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményét.

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás