ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Kiemelkedően sikeres volt a Szegeden megrendezett „Atomenergiáról – mindenkinek” konferencia

2014.05.26
Atomenergiáról - mindenkinek konferencia Szegeden Atomenergiáról - mindenkinek konferencia Szegeden

Az Országos Atomenergia Hivatal a Szegedi Tudományegyetemmel, valamint a TIT Stúdió Egyesülettel együttműködve 2014. május 20-án, Szegeden tartotta az „Atomenergiáról – mindenkinek” konferenciasorozat XIV. rendezvényét, amelyen a térség nyolc városának tizenöt gimnáziumából mintegy kétszázötvenen vettek részt. Az eseményről helyi rádió, televízió és internetes magazin is tudósított.


Fichtinger Gyula, az OAH főigazgatója köszöntőbeszédében kiemelte: napjainkban különösen fontos, hogy hiteles információkra támaszkodva, őszintén beszéljünk az atomenergia kérdéseiről.A korábbi konferenciák tapasztalatai alapján újragondolt program szerint rövidebb és fókuszáltabb ismeretterjesztő előadásokat hallott a főként fiatalokból, diákokból álló közönség, az előadások közötti hosszabb szünet pedig lehetőséget teremtett arra, hogy a konferenciát kísérő kiállításokat többen tekintsék meg.

A konferenciát Varró András, a Szegedi Tudományegyetem tudományos és innovációs rektorhelyettese zárta, megköszönve mindenkinek a részvételt.

A konferencia programját itt érheti el.Facebook megosztás