ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Főigazgatói elismerés az OAH öt munkatársának

2017.10.31

A sokéves szakmai teljesítményt elismerve Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója dicséretben részesítette Vajda Eleknét, Hauszmann Zsuzsannát, Vámos Istvánnét, Viplak Armandot és Körmendi Gábort.


Vajda Elekné pénzügyi és számviteli feladatok koordinálásáért felelős szakmai főtanácsadó 2011 óta dolgozik a hivatal gazdasági főosztályán. Munkáját szakértéssel, pontosan, megbízhatóan, maximális körültekintéssel látja el.

Hauszmann Zsuzsanna nukleáris biztonsági felügyelőként a 2017. évben több, az OAH szempontjából kiemelkedő létesítményi szintű munkacsoportot is vezetett. Ezek közé tartozik a Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló 2061. év végéig hatályos üzemeltetésére vonatkozó engedélyezése és ellenőrzése, illetve a radioaktívhulladék-tárolókra vonatkozó jogszabály módosítások előkészítése. Munkáját lelkiismeretesen, példamutatóan, kimagasló precizitással és szakmai hozzáértéssel végzi.

Vámos Istvánné 19 éve dolgozik az OAH-nál mint hivatalsegéd, kiemelkedően magas színvonalon segíti a projekt főosztály munkáját. A rábízott feladatokat kivétel nélkül pontosan és határidőre teljesíti. Nyugodt és kedves természetével, lendületességével is támogatja a főosztály munkatársait.

Viplak Armand Máté 2015 óta az OAH Nukleáris Védettségi, Non-proliferációs és Veszélyhelyzet-kezelési Főosztályának munkatársa, de nukleáris energetikai mérnök szakos hallgatóként már korábban is bekapcsolódott a hivatal munkájába szakmai gyakorlatok alkalmával. Elsősorban a nukleáris és más radioaktív anyagok alkalmazásának és tárolásának fizikai védelmi engedélyezésével és ellenőrzésével összefüggő hatósági feladatokkal foglakozik, emellett több hazai munkacsoport (pl.: tervezési alapfenyegetettséget meghatározó munkacsoport) munkájában és nemzetközi szervezetekben is aktív szerepet vállal. Maximalizmusának, precizitásának és pontosságának köszönhetően magas színvonalon látja el hatósági feladatait, az ehhez társuló gyakorlatiassága és tájékozottsága kiemelkedő szakemberré teszik. Szakmai kvalitásai mellett emberi tulajdonságai is példamutatók, melyeknek köszönhetően az Ügyfelekkel, a Társszervezetek képviselőivel, valamint kollégáival is jó kapcsolatot alakított ki, környezetében igyekszik mindig jó hangulatot teremteni.

Körmendi Gábor 2013 februárja óta az OAH tájékoztatási felelőseként támogatja a hivatal kommunikációs tevékenységét. Feladatait lelkiismeretesen, minden részletre odafigyelve látja el. Kitűnő munkakapcsolatokat ápol, együttműködő, mindig a hivatal érdekeit szem előtt tartva jár el. Az ügyeket szorosan figyelemmel követi, különösen ügyelve a határidőre elvégzendő feladatokra, betartva és betartatva azokat. Feladatkörén túl a főigazgató által közvetlenül rábízott feladatokat is elvégzi, csapatmunka keretében minden kolléga rendelkezésére áll. Aktív, mindennapi, bizalomra épülő kapcsolatokat ápol a háttérintézmények munkatársaival, bármilyen kérdésben, azonnal, közvetlenül intézkedni tud.Facebook megosztás