ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Felülvizsgált útmutatók az OAH honlapján

2019.09.11

Két felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető a „Radioaktív anyagok csomagolásának jóváhagyását megalapozó biztonsági elemzésekre vonatkozó követelmények”, valamint a „Radioaktív hulladékok és a kiégett fűtőelemek országhatáron át történő szállításának követelményei” című útmutató felülvizsgált változata.


A „Radioaktív anyagok csomagolásának jóváhagyását megalapozó biztonsági elemzésekre vonatkozó követelmények” című, jogszabályi változások miatt felülvizsgált útmutató a radioaktív anyagok csomagolásának jóváhagyását kérő ügyfelet segíti a benyújtandó engedélyezési dokumentáció minimális tartalmi követelményeinek megismerésében. Az útmutatót ide kattintva érheti el.

A „Radioaktív hulladékok és a kiégett fűtőelemek országhatáron át történő szállításának követelményei” című, jogszabályi változások miatt felülvizsgált útmutató a radioaktív hulladékok és a kiégett fűtőelemek Magyarország országhatárán át történő szállításának kormányrendelet szerinti engedélyezését, illetve jóváhagyását kérő ügyfelet segíti a benyújtandó engedélyezési dokumentáció minimális tartalmi követelményeinek megismerésében. Az útmutatót ide kattintva érheti el.Facebook megosztás