ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Felülvizsgált útmutatók az OAH honlapján

2019.06.04
Útmutatók Útmutatók

Két felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető a „Nukleáris anyagok, radioaktív sugárforrások és radioaktív hulladékok kategorizálása”, valamint a „Részletes követelményszintek az elrettentés fizikai védelmi funkció rendszereihez és rendszerelemeihez” című útmutató felülvizsgált változata.


A korábban már kiadott „Nukleáris anyagok, radioaktív sugárforrások és radioaktív hulladékok kategorizálása” című útmutató részletes útmutatást és gyakorlati példát ad a nukleáris anyagok, radioaktív sugárforrások és radioaktív hulladékok – jogtalan eltulajdonítás és szabotázs elleni fizikai védelme minimális szintjének meghatározásához szükséges – kategorizálásához. Az útmutatót ide kattintva érheti el.

A „Részletes követelményszintek az elrettentés fizikai védelmi funkció rendszereihez és rendszerelemeihez” című, jogszabályi változások miatt felülvizsgált útmutató gyakorlati példát és útmutatást ad a fizikai védelmi rendszer elrettentés funkciójához kapcsolódó követelmények teljesítéséhez. Az útmutatót ide kattintva érheti el.Facebook megosztás