ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Kiváló munkájáért miniszteri elismerést kapott az OAH három munkatársa

2019.03.19
Forrás: www.kormany.hu Forrás: www.kormany.hu

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából, kiváló munkájáért miniszteri elismerést kapott az Országos Atomenergia Hivatal három munkatársa, Fodor Eszter koordinátor, Mészáros István és Vincze Árpád főosztályvezető.


Fodor Eszter munkaköréhez tartozik az OAH egész szervezetrendszerére vonatkozóan az utazásszervezési, rendezvényszervezési és protokolláris feladatok ellátása. 2015. óta az OAH személyi állománya több mint duplájára nőtt, ugyanezen feladatokat sokkal szélesebb személyi körre nézve látja el ugyanolyan magas színvonalon, mint korábban. Úgy az utazások, mint a rendezvények miatt folyamatosan a hivatal rendelkezésére áll, munkaidőn túl is. Munkavégzése gyors, precíz és hatékony, mindig arra törekszik, hogy az ügyek a lehető leggyorsabban megoldást nyerjenek, ezzel nagymértékben megkönnyítve az OAH munkatársainak szakmai munkáját. Saját kezdeményezésből vállalt feladatait is kiemelkedő lelkiismeretességgel végzi.

Mészáros István 2003-ban energetikai mérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2009-ben nukleáris biztonsági felügyelőként került az Országos Atomenergia Hivatalba, miután korábbi munkahelyén is energetikai szakterületen dolgozott. Munka mellett szakmérnöki diplomát is szerzett. 2015-ben nevezték ki főosztályvezetőnek a Paksi Atomerőművet felügyelő főosztályra. Mészáros István nagyon rövid idő alatt átlátta az engedélyezési folyamatot, munkáját magas szinten, lelkiismeretesen, kiváló szakmai érzékkel végzi. Munkájában igényes, alapos és körültekintő, a kollégáival való kapcsolata kiváló.

Vincze Árpád a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett Radiokémia, Radioanalitika, Nukleáris méréstechnika szakirányon. Sugárvédelmi területen dolgozott, majd 2008. óta dolgozik az Országos Atomenergia Hivatalnál. 2009-ben főosztályvezető-helyettesi, majd osztályvezetői, 2012-ben főosztályvezetői kinevezést kapott. 1996-ban Magyary Zoltán Kutatói Ösztöndíjat kapott, azóta is sugárvédelmi területen tevékenykedik. Mind magyar, mind pedig nemzetközi területen e téma elismert szakértője. Vincze Árpádot nem csak szakmai megbecsülés övezi a hivatalban, kollégái, munkatársai mind elismerően nyilatkoznak szakmai és vezetői kvalitásáról, valamint közvetlen, barátságos, nyílt természete miatt is örömet jelent vele együtt dolgozni.

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás