ATDR

SajatosEnaplo


Hirdetmények

Nincs aktuális hirdetmény!


ÖSSZES HIRDETMÉNY
Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Elektronikus ügyintézés az Országos Atomenergia Hivatal hatósági eljárásaiban

2018.01.02

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény értelmében 2018. január 1-jétől a törvény hatálya alá tartozó szervezeteknél, így az OAH-nál is, megindul az elektronikus ügyintézés biztosítása. A természetes személy ügyfelek jogosultak, a gazdálkodó szervezetek, jogi képviselők kötelezettek lesznek az elektronikus kapcsolattartásra. Az OAH elektronikus ügyintézési portálja előzetes regisztráció után a https://atdr.haea.gov.hu címen érhető el.


Természetes személyek és gazdálkodó szervezetek regisztrációjához kérjük kitölteni a mellékelt nyomtatványt, majd az OAH-nak beküldeni postai úton. A nyomtatványban megadott adatok egyeztetése és az OAH elektronikus rendszerében történő rögzítése után a nyomtatványban megadott elektronikus levélcímre a belépéshez szükséges adatokat 3 munkanapon belül megküldjük.

A regisztrációval és az ügyintézési portállal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit kérjük, írja meg a haea [kukac] haea.gov.hu elektronikus levélcímre.

A regisztrációról itt érhet el bővebb tájékoztatást.

Az eljárási illeték és az igazgatási szolgáltatási díjak befizetéséről szóló tájékoztatót itt töltheti le.

Az OAH elektronikus ügyintézési portáljának felhasználói útmutatóját itt töltheti le.Facebook megosztás