ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Sikeres volt az OAH külső auditálása

2019.05.03
Audit Audit

Az Országos Atomenergia Hivatalnál 2019. április 15-én sikeresen lezajlott az integrált irányítási rendszer felügyeleti auditja. A Magyar Szabványügyi Testület vezető auditora szerint a vizsgált területek megfeleltek az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványban leírtaknak.


Okiratmegújító audit keretében az OAH irányítási rendszere 2018-ban megkapta a három évig érvényes tanúsítványt az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint. A megújító auditok közötti években két felügyeleti audit esedékes, az elsőre 2019. április 15-én került sor. A Magyar Szabványügyi Testület auditorai által végrehajtott ellenőrzés mintavételen alapult. Az ellenőrzés keretében vizsgálták a Tárolólétesítmény Felügyeleti Főosztály, a Jogi Főosztály, a Külső Kapcsolatok Főosztály, valamint a Főigazgatói Titkárság egyes folyamatainak megfelelőségét, az irányítási rendszerre vonatkozó követelmények teljesülését.

A vezető auditor sikeresnek minősítette a felügyeleti eljárást, és néhány fejlesztési javaslat átadásával zárta az auditot.Facebook megosztás