ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Regionális szakmai fórumot tartottak a NAÜ szakértői Budapesten

2014.02.28
NAÜ workshop NAÜ workshop

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség regionális szakmai fórumot tartott Magyarországon 2014. február 18-20 között, amelynek az Országos Atomenergia Hivatal adott otthont. A rendezvény egyik fő célkitűzése volt, hogy a résztvevők áttekintsék, megismerjék a nukleáris védettségi kultúra alapelveit, alkalmazásuk területeit.


Mintegy harminc szakember vett részt a fórumon, a következő országokból: Bulgária, Franciaország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Svájc, Üzbegisztán, Kazahsztán, Németország. A résztvevők átfogó képet kaptak a vonatkozó nemzetközi dokumentumokról, az állam, a szervezetek, a jó szervezeti irányítás szerepéről, valamint a nukleáris védettségi kultúra szempontjából szintén fontos egyéni attitűdökről, és lehetőségük nyílt a nukleáris védettségi kultúra önértékelési módszertana megismerésére.

A szakértők megosztották egymással a nukleáris védettségi kultúra szervezeten belüli szerepével kapcsolatos tapasztalataikat, amelyek segítséget jelentenek számukra a közvélemény fejlesztésekről való tájékoztatásában.Facebook megosztás