ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Kormányzati Karrier Expo OAH részvétellel

2013.10.21
Kormányzati Karrier Expó Kormányzati Karrier Expó

2013. október 19-én negyedik alkalommal rendezték meg a ReGeneráció – Kormányzati Karrier Expót, amelyen az Országos Atomenergia Hivatal is részt vett. A rendezvény célja, hogy a minisztériumok és a kormányhivatalok bemutassák a fiatalok számára a közszolgálati munka- és karrierlehetőségeket.


Az egész napos eseményt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitotta meg. A Millenáris Teátrumba látogatók a minisztériumok és kormányhivatalok munkatársainak tájékoztatása mellett pódiumbeszélgetések segítségével ismerkedhettek meg a közigazgatási és kormányzati munka világával.

Az OAH számára azért is fontos volt az idei rendezvény, mert a hivatal megkezdte az újabb paksi atomerőművi blokk(ok) építésének felügyeletéhez kapcsolódó felkészülést, amely szükségessé teszi jelentős számú szakember felvételét és képzését. Az érdeklődők megtudhatták: elsősorban magas szintű idegennyelv-tudással rendelkező gépészmérnök, villamosmérnök, vegyészmérnök, valamint mérnökfizikus, illetve jogász végzettségű szakemberek jelentkezését várja a hivatal. A folyamatos szakmai fejlődés és tapasztalatszerzés mellett biztos anyagi hátteret és kiszámítható karrierlehetőséget nyújt az OAH, amelynek munkatársai rendszeresen részt vesznek hazai és külföldi tanfolyamokon, nemzetközi munkacsoportokban és konferenciákon.Facebook megosztás