ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Felülvizsgált útmutatók az OAH honlapján

2019.08.30
Útmutatók Útmutatók

Két felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető „A szervezet és az irányítási rendszer átalakítása atomerőműben”, valamint az „Új atomerőművi rendszerek szerelésének engedélyezési dokumentációja” című útmutató felülvizsgált változata.


A korábban már kiadott „A szervezet és az irányítási rendszer átalakítása atomerőműben” című útmutató ajánlásokat ad az engedélyes szervezetének, irányítási rendszerének átalakításával összefüggő jogszabályi előírások egységes értelmezéséhez, a kötelezettségek, jogosultságok és folyamatok részletes meghatározásához. Az útmutatót ide kattintva érheti el.

Az „Új atomerőművi rendszerek szerelésének engedélyezési dokumentációja” című, jogszabályi változások miatt felülvizsgált útmutató ajánlásokat ad a szerelési engedélyezéssel kapcsolatosan, egyértelművé téve a hatósági elvárásokat, ezzel elősegítve az érvényes előírásokban meghatározott nukleáris biztonsági követelmények teljesülését. Az útmutatót ide kattintva érheti el.Facebook megosztás