ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Főigazgatói dicséret az OAH öt munkatársának

2020.12.10
Főigazgatói dicséret Főigazgatói dicséret

Fichtinger Gyula főigazgató idén az OAH öt munkatársát részesítette főigazgatói dicséretben, elismerve többéves szakmai munkájukat és a 2020-as évben nyújtott kiemelt teljesítményüket.


Tomka Péter a KKÁT létesítményfelelőseként mindig alapos és precíz munkát végez. Egyre több területen nélkülözhetetlen a szaktudása. Nagy teherbírása és munkafegyelme példaértékű. Létesítményszintű engedélyek kiadása, az OAH első elektronikus közmeghallgatásának szakmai lebonyolítása mellett az OAH bírósági ügyének megnyerésében is perdöntő szerepet játszott.

Horváthné Paál Judit minőségügyi vezetőnek kiemelkedő szerepe van az Országos Atomenergia Hivatal minőségirányítási rendszerének fejlesztésében és működtetésében. A változó jogszabályi követelmények között is napra készen tarja az OAH minőségirányítási rendszerét, a szintén változó elvárásoknak megfelelő iratkezelési rendet. A hivatal ISO 9001 szerinti minősítésének megtartásához folyamatosan biztosítja a feltételeket. A működés alapvető feltételit biztosítja és támogatja a stratégiai célok megvalósítását a kötelező feladatok végrehajtásával, illetve önálló javaslatok előterjesztésével.

Farkas Péter a Helyszíni Felügyeleti Főosztály Blokkfelelőseként az elmúlt években bizonyította rátermettségét, szakmai felkészültségét, és a nukleáris szakma iránti elkötelezettségét. Munkáját alázattal, és kiemelkedő alapossággal végezte, és végzi folyamatosan. Teherbírásának köszönhetően a blokkfelelősi feladatokon túl jelentős szerepet vállal a főosztályt érintő átfogó, valamint a szervezetek között átívelő feladatok végrehajtásában. Ebből fakadóan jelentős szerepet vállalt a blokkok üzemidő-hosszabbításának építészeti szempontú felülvizsgálatában, a 2013. évi 3. blokki TG-rendszeri szivárgás kezelésében, valamint a KKÁT 3. ütem 2. fázis építési engedélyezésében és építési felügyeletében. Segítőkész jelleméből adódóan mindenki bizalommal fordul hozzá, tapasztalatából következő megbízható tanácsokért.

Nagy Edina több mint 3 éve dolgozik a Főigazgatói Titkárságon. Ez idő alatt kulcsszerepet töltött be az OAH műszaki megalapozó tevékenységéhez kapcsolódó munkafolyamatainak kidolgozásában, segítségével egy átlátható, letisztult és hatékonyan működő rendszer épült ki. Körültekintő, energikus munkavégzése és problémamegoldó hozzáállása miatt munkatársai is bátran fordulnak hozzá, és a külső partnerek kapcsolattartói is elismerően beszélnek Edináról.

Farkas-Cseh Lívia a hivatalban eltöltött több mint 5 éve alatt a Főigazgatói Titkárság és az OAH egyik alappillérévé nőtte ki magát. Feladatait fáradhatatlanul, magas színvonalon látja el, munkája az OAH minden területén érezhető. Lelkiismeretes, célorientált hozzáállásával igyekszik az OAH minden munkatársának segíteni. Az új dolgok iránti nyitottsága szakmai felkészültségében is megmutatkozik, emellett számos önálló kezdeményezéssel támogatta a hivatal családiasabb hangulatának megőrzését.

Gratulálunk az elismeréshez!Facebook megosztás