ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Főigazgatói dicséret az OAH öt munkatársának

2018.12.17
dicséret  dicséret

Fichtinger Gyula főigazgató idén az OAH öt munkatársát részesítette főigazgatói dicséretben, elismerve többéves szakmai munkájukat és a 2018-as évben nyújtott kiemelt teljesítményüket.


Budai Sándorné főosztályvezető a hivatal kiegyensúlyozott gazdálkodása terén nyújtott kiemelkedő, magas szintű munkásságáért kapta az elismerést. Kitartó munkavégzése, szorgalma és a hivatal iránt érzett lojalitása lehetővé tette, hogy az elmúlt években megnövekedett szakmai feladatok következtében szükségessé vált emberi és pénzügyi források rendelkezésünkre álljanak. Gazdasági területen végzett alapos és körültekintő munkássága nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a hivatal a szakmai kihívások mellett továbbra is magas színvonalon láthassa el feladatát.

Császár Viktória felügyelő a sugárvédelem területén nyújtott kiemelkedő, magas szintű tevékenysége miatt, a hazai és nemzetközi közegben egyaránt kiválóan végzett munkájáért kapta az elismerést, valamint a hazai hatósági sugárvédelmi engedélyezési tevékenységének hatékony támogatásáért.

Fodor Eszter utaztatásért és rendezvényekért felelős koordinátor munkáját mindig a pontosság és az igényesség jellemzi, feladatait körültekintéssel látja el, munkaköréből adódóan folyamatosan a munkatársak rendelkezésére áll.

Nyisztor Dániel nukleáris biztonsági felügyelő az IRRS-felülvizsgálat során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért, a több éves munka koordinálásáért, a misszió gördülékeny szervezéséért és a professzionális lebonyolításért kapott elismerést.

Vitéz Viktória humánpolitikai referens 2015 márciusa óta töretlen lelkesedéssel, és munkatársai iránti odaadással végzi munkáját, melynek elismeréseként főigazgatói dicséretben részesült.

Gratulálunk a díjazottaknak!Facebook megosztás