ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

„Atomenergiáról – mindenkinek” konferencia: több százan jelentkeztek, a regisztráció lezárult, tavasszal újra várjuk az érdeklődőket

2014.11.05

Az Országos Atomenergia Hivatal a TIT Stúdió Egyesülettel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen 2014. december 3-án ismeretterjesztő konferenciát rendez „Atomenergiáról – mindenkinek” címmel. A rendezvényre több százan jelentkeztek, a jelentős érdeklődés miatt a regisztrációt le kellett zárni. Várhatóan tavasszal újabb konferenciát tartunk Budapesten, amelyre várjuk az érdeklődőket. A mostantól beérkező jelentkezéseket már a következő konferenciánkra regisztráljuk, amelynek időpontjáról később adunk tájékoztatást.


Az immár tizenötödik alkalommal sorra kerülő regionális konferencián neves előadók tekintik át mindazokat a nukleáris témájú kérdéseket, amelyek gyakran előfordulnak a médiában és érdekelhetik a lakosságot.

A konferenciával párhuzamosan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Mecsekérc Zrt. kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A Magyar Nukleáris Társaság a szünetben műszeres bemutatót tart, ahol a résztvevők beszélgethetnek a szakemberekkel az atomenergia alkalmazásáról.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épület (BME főépülete) Díszterem (cím: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.). A december 3-i rendezvényre a regisztráció lezárult, a TIT Stúdió Egyesület a hozzá beérkező jelentkezőket már a tavaszi konferenciára regisztrálja, amelynek időpontjáról később adunk tájékoztatást.


A konferencia programját itt érheti el.Facebook megosztás

Kapcsolódó dokumentumok