ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Hírek

Változások az OAH egyes közigazgatási eljárásaiért és igazgatási jellegű szolgáltatásaiért fizetendő díjak szabályozásában

2016.04.05

2016. április 5-én lép hatályba az Országos Atomenergia Hivatal egyes közigazgatási eljárásaiért és igazgatási jellegű szolgáltatásaiért fizetendő díjakról szóló 4/2016. (III. 5.) NFM rendelet.

Tovább olvasom »

Informatikust keres az OAH

2016.04.05

A munkakörre 2016. április 15-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési dokumentumokat az Országos Atomenergia Hivatalnak címezve, elektronikus formában az allas kukac haea pont gov pont hu címre kérjük benyújtani.

Tovább olvasom »

Tanúsítási okirat Tanúsítási okirat

Sikeres külső audit

2016.04.02

Sikerrel zárult az Országos Atomenergia Hivatal minőségirányítási rendszerének felülvizsgálata, az OAH március 30-án kapta meg az erről szóló dokumentumot. A minőségirányítási rendszer működésének megfelelőségét független szakemberek, a Magyar Szabványügyi Testület auditorai ellenőrizték.

Tovább olvasom »

Fotó: Bartolf Ágnes Fotó: Bartolf Ágnes

Gyimesi Zoltán-díjat kapott Bajsz József, a Paksi Atomerőmű Minőségfelügyeleti Főosztályának vezetője

2016.03.22

A díjat az atomenergia alkalmazásának biztonsága, a nukleáris biztonság fejlesztése érdekében kifejtett eredményes és kiemelkedő munka elismerésére alapították, az Országos Atomenergia Hivatal javaslata alapján a nemzeti fejlesztési miniszter adományozza.

Tovább olvasom »

Sikeres nemzetközi nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlat

2016.03.22

2016. március 16-án nemzetközi nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlatra került sor Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Ausztria és Magyarország részvételével. A szimulált veszélyhelyzet érintette a Magyarországtól 100 kilométerre lévő Krsko Atomerőművet is.

Tovább olvasom »

VVER-fórum Budapesten

2016.03.22

Az OAH rendezésében 2016. március 8 és 10 között Budapesten került sor a VVER-fórum Valószínűségi Biztonsági Elemzések (PSA) Munkacsoportjának találkozójára. Az ülésen a munkacsoport új elnökének az OAH munkatársát választották.

Tovább olvasom »

25 éves a magyar támogatóprogram

2016.03.22

Fichtinger Gyula, az OAH főigazgatója 2016. március 9-én Bécsben ünnepélyes keretek között vette át Yukiya Amano-tól, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) főigazgatójától a magyar biztosítéki támogatóprogram 25. évfordulója alkalmából kiállított oklevelet.

Tovább olvasom »

Nukleáris biztosítéki támogatóprogram koordinátori ülés Bécsben

2016.03.22

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség biztosítéki rendszeréhez támogatást nyújtó országok számára kétévente tartanak koordinátori ülést, amelynek célja, hogy a NAÜ bemutassa a rendszer hatékony fenntartását és megerősítését célzó hosszú távú, illetve a kétéves stratégiai tervének irányait, megjelölve azokat a fejlesztendő területeket, amelyeknél számít a tagországok szakértői hozzájárulására, mérési módszerek, berendezések kifejlesztésére, képzési és anyagi lehetőségek felajánlására.

Tovább olvasom »

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott az OAH két munkatársa

2016.03.17

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából az OAH két munkatársa, Vígh Ildikó és Zsoldos Jenő Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott, amelyet ünnepélyes keretek között Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter adott át.

Tovább olvasom »

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Szakmai Gyakorlat Börze OAH-s részvétellel

2016.03.11

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve 2016. március 9-én Szakmai Gyakorlat Börzét szervezett, amelyen közel negyven közigazgatási szerv, köztük az Országos Atomenergia Hivatal mutatkozott be.

Tovább olvasom »

Hirdetmény a „létesítési engedély módosítása a KKÁT 25-33. kamrái vonatkozásában” kérelemre indult eljárás megindításáról

2016.03.10

Az Országos Atomenergia Hivatal – a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. kérelmére – elindította a „Létesítési engedély módosítása a Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójának (KKÁT) 25-33. kamrái vonatkozásában” engedélyezési eljárást. Az érvényes jogszabályok szerint erről értesíteni kell minden ismert ügyfelet. Az ügyfelek számára tekintettel, az OAH hirdetmény útján értesíti az érintetteket. A hirdetmény elérhető Paks város Önkormányzatának hirdetőtábláján, az OAH honlapján (www.oah.hu), valamint a közigazgatási hirdetmények oldalán (http://hirdetmeny.magyarorszag.hu).

Tovább olvasom »

Az OAH új munkatársainak látogatása az RHK Kft. telephelyein

2016.03.10

Az Országos Atomenergia Hivatal új munkatársai háromnapos látogatás-sorozaton vettek részt a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (RHK Kft.) telephelyein, hogy megismerkedjenek az RHK Kft. nukleáris létesítményével és tárolóival, valamint az engedélyes tevékenységével.

Tovább olvasom »