ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Hírek

szakmai rendezvény szakmai rendezvény

Nukleáris kereskedelem: elemzés és előadás a biztonság és a védettség érdekében

2019.05.16

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) „Nuclear Trade Analysis” programjának keretein belül az Országos Atomenergia Hivatal szervezésében 2019. május 9-én került sor arra a szakmai rendezvényre, amelyen a hazai nukleáris kettős felhasználású (békés célokat szolgáló, illetve ettől eltérően is felhasználható) termékek, technológiák előállításával, illetve forgalmazásával foglalkozó hazai cégek kaptak tájékoztatást a program részleteiről. Az előadások során a résztvevők olyan, a proliferáció (nem békés célú felhasználás) elleni harccal kapcsolatos információkkal ismerkedhettek meg, amelyeket saját munkájuk során is jól hasznosíthatnak.

Tovább olvasom »

találkozó találkozó

Lezajlott a 2019. évi MVM Paksi Atomerőmű Zrt. – OAH vezetői találkozó

2019.05.15

2019. május 8-án, Pakson találkoztak az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az Országos Atomenergia Hivatal vezetői hagyományos, éves megbeszélésükön.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH humánpolitikai referens munkakörbe

2019.05.08

Az új munkatárs feladata lesz a hivatal kormánytisztviselői kormányzati szolgálati jogviszonya, munkavállalói munkajogviszonyával összefüggő humánpolitikai vonatkozású tevékenységek széleskörű ellátása.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH nukleáris szakmai területre

2019.05.08

Az új munkatársak feladata lesz az atomenergia védett és biztonságos felhasználásának műszaki felügyelete, valamint a jogszabályok által meghatározott hatósági tevékenységek ellátása.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH utaztatási-, rendezvényszervezési és nemzetközi kapcsolatok területre

2019.05.08

Az új munkatárs feladata lesz a hivatalban felmerülő külföldi utaztatások szervezése és az ezzel összefüggő adminisztrációs tevékenységek ellátása, valamint a nemzetközi rendezvények teljeskörű támogatásában való részvétel.

Tovább olvasom »

Forrás: www.pixabay.com Forrás: www.pixabay.com

Új munkatársat keres az OAH kommunikációs és nemzetközi kapcsolatok területre

2019.05.08

Az új munkatárs feladata lesz a hivatallal összefüggésben felmerülő hírek, sajtóanyagok, prezentációk elkészítése, rendezvények szervezése, a két- és többoldalú kapcsolatok koordinálása és egyéb nemzetközi tevékenységek ellátásában való részvétel.

Tovább olvasom »

Útmutató Útmutató

Új útmutató az OAH honlapján

2019.05.07

Új útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A „Belső elkövetők elleni védelem” című útmutató a belső elkövető azonosításának, cselekményei megelőzésének, megakadályozásának, valamint azok következményei csökkentésének értékelési módszertanával kapcsolatban nyújt iránymutatást.

Tovább olvasom »

Audit Audit

Sikeres volt az OAH külső auditálása

2019.05.03

Az Országos Atomenergia Hivatalnál 2019. április 15-én sikeresen lezajlott az integrált irányítási rendszer felügyeleti auditja. A Magyar Szabványügyi Testület vezető auditora szerint a vizsgált területek megfeleltek az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványban leírtaknak.

Tovább olvasom »

Atomenergiáról mindenkinek Veszprémben Atomenergiáról mindenkinek Veszprémben

„Atomenergiáról – mindenkinek” Veszprémben: módosult a jelentkezési határidő

2019.05.02

Az Országos Atomenergia Hivatal „Atomenergiáról – mindenkinek” elnevezésű rendezvénysorozatának következő állomása Veszprém. A módosított határidő szerint 2019. május 13-ig (hétfőig) lehet jelentkezni.

Tovább olvasom »

Útmutató Útmutató

Új útmutató az OAH honlapján

2019.04.30

Új útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. Az „Atomerőművek nyomástartó berendezéseinek és csővezetékeinek üzemeltetése és ellenőrzése” című útmutató az üzemelő atomerőmű nyomástartó berendezéseinek és csővezetékeinek üzemeltetésével és ellenőrzésével kapcsolatos ajánlásokat rögzíti, valamint útmutatást nyújt a nukleáris biztonsági szabályzatban foglalt előírások végrehajtásának módjára a nyomástartó edények, tartályok, csővezetékek és biztonsági szerelvények területén. >

Tovább olvasom »

Közmeghallgatás Bodán Közmeghallgatás Bodán

Közmeghallgatás Bodán: számos kérdést kapott az OAH és az RHK Kft.

2019.04.29

2019. április 25-én a Boda község Polgármesteri Hivatalának nagytermében került sor az Országos Atomenergia Hivatal közmeghallgatására. A terem megtelt érdeklődőkkel, akik közel negyven kérdést tettek fel, illetve véleményüknek adtak hangot az OAH és az RHK Kft. felé. Ezek kisebb részt a nukleáris biztonsággal, nagyobb részt pedig társadalmi-gazdasági vetületekkel foglalkoztak.

Tovább olvasom »

Forrás: IAEA Forrás: IAEA

NAÜ-ellenőrök képzése és vizsgáztatása hazánkban

2019.04.29

2019. április 15-18. között a Paksi Atomerőműben került sor a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség újonnan felvételt nyert nukleáris biztosítéki ellenőreinek gyakorlati képzésére és vizsgáztatására.

Tovább olvasom »